Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Martin Timell

Jag är så avundsjuk på dig.
Så avundsjuk på att du är så omedveten.

Som ett barn som ännu inte förstår att det gör ont när du biter hennes arm.
För det är ingen som blir arg på ett barn. Han förstår ju inte.

Så jag tröstar det barnet som gråter efter att jag sagt ”SLUTA”.

Och jag blir trött.
Trött på att ännu en gång behöva förklara varför det gör ont.




Övriga genrer (Kåseri) av FegaPoeten
Läst 414 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-22 20:10



Bookmark and Share


    samole
Komentar till kommentaren under.
Det är en extremt liten procent av människor som har civilkurage, vi är alla uppfostrade att blunda när skit kommer från rätt håll.
Bara det att ha en position gör det väldigt lätt att komma undan med det man nu vill företa sig som är till egen vinning eller för eget begär; andra människor blir mer som ägodelar man har rätt att använda.
Ofta är dessa också omgivna med ja-sägare, de obekväma sollas lämpligt bort. Alla har ansvar men de som har makt att undanröja de som vill säga ifrån kan inte på något vis frånsäga sig sitt ansvar, då är man i sånnafall inte tillräknerlig och bör hellre sitta på en institution.
2017-10-31

  Ric
problemet här är ju mest att ingen i omgivningen sagt till detta barnet förrän nu. kvinnan i badtunnan sa inget, kvinnorna som satt runtom och såg allt, sa heller inget, och inte heller kvinnans man.

vad sedan gäller den där tjejen som han tydligen klämt på rumpan tre gånger, så säger hon ju själv att hon bara var stolt över det hela då det begav sig, hon ser ju det som en kränkning först nu, i samband med en twitterkampanj.

min slutsats är således att både herr Timell och en hel del andra människor borde lära sig ett och annat om den sociala biten.
2017-10-22
  > Nästa text
< Föregående

FegaPoeten
FegaPoeten