Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självutplåning

Jag tillskriver dig egenskaper du aldrig besuttit.
Du ber mig att lova att aldrig tro på något du säger är sant.

Jag håller mitt löfte och litar på dig.




Övriga genrer (Kåseri) av FegaPoeten
Läst 355 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-26 21:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fint skrivet
2017-11-15

    ej medlem längre
Bra lita på sig själv !
2017-10-26
  > Nästa text
< Föregående

FegaPoeten
FegaPoeten