Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som om allt vore förgäves

Som om allt vore förgäves
denna kärlek till livet
Kommer man någonsin åt
livets källa
Den rinner ut för varje år som går
Till slut är den torr

Man tar då till torrsim
för att överleva
Evigheten är då runt hörnet

Vad finns det då för möjligheter
Det som en gång var så vackert
blev till slut väldigt fult

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-23 01:08



Bookmark and Share


  aol
Så sant allt försvinner, det vackra slutar i skröplighet, man får ändå vara glad för det som var,
2017-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj