Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något ändrad.


Haiku 23.10-17

Frostnupen morgon
sidensvansar i rönnen
kort fröjd




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 422 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-10-23 08:28



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
fin bild - älskar att se sidensvansarna
i vinterträden!
2017-11-06

  Anya VIP
Du skapar en vacker bild. Skulle vilja ha en rönn på tomten. Få se om jag skaffar en till våren.
2017-10-25

  Marita Ohlquist VIP
Precis så är det, de kommer plötsligt i stora flockar för att lika plötsligt flyga vidare!
Vi har inte haft några besök i trädgården ännu, inväntar deras ankomst.
2017-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP