Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avresan

Varför denna lust att tänka bak i tiden
vet inte det är inte nostalgi
mattpiskan är borta huset är avklätt
snarare är det att ge tiden en nyans av
ljusblått
soptunnan finns i bagaget
med fluglarvernas uppriktiga tickande
en gång visade ljudet vägen till utsikten
varifrån tåget avgick




Fri vers (Prosapoesi) av Rolf Winnerholm VIP
Läst 411 gånger
Publicerad 2017-10-23 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Winnerholm
Rolf Winnerholm VIP