Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har samlat på fallna böner

Jag har samlat på
fallna böner
Obesvarade,
inte hörbara
För länge sen
De mosades när
de föll till marken

Grapen




Fri vers av Knoparemoj
Läst 197 gånger
Publicerad 2017-10-24 01:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj