Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yrkets morgonbön

":God morgon, här är nattens händelser

: krossat skyltfönster
ett cykelställ låg kvar i skylten
: biltillgrepp 4
en tillrätta lastad med 51 tomma ölburkar
: haschbeslag 142 g
gissa hos vem
: barnmisshandel
anmält av barnen soc underrättad
: dödsfall i hemmet 2
naturliga inget för oss

: frågor...".

Vi satte oss i bilen
för åtta timmar framöver
enhetligt klädda
batonger och pistoler
spelet började med att
människor försvann




Fri vers (Prosapoesi) av Rolf Winnerholm VIP
Läst 435 gånger
Publicerad 2017-10-24 18:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Winnerholm
Rolf Winnerholm VIP