Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mycket av det goda

Livstrålen strila stark
evig till sin natur

Den maniske,
som nu är jag,
har ingen sil
eller ens en liten tratt







Fri vers av Mats Edin VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-25 18:19



Bookmark and Share


    Lars J
Åter igen hög igenkänningsfaktor här och det är väl en av meningarna med att läsa poesi, bra skrivet!
2017-10-26

  Respons VIP
Fint fångat om det svårfångade!
2017-10-25

    Sefarge VIP
Finns en liten
"Rasmus på luffen"
Inom dig. Månne?
;}
2017-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP