Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svaga DNA-länkar

Ha
gen

Vag
gen

Väg
gen

Slag
gen

Ber
gen

Vig
gen

Tag
gen

Lag
gen

Dag
gen

Dug
gen

Log
gen







Bunden vers av Mats Edin VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-27 07:53



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Väldigt härligt tänk! Blir inspirerad i- gen!
2017-11-01

  KYREUS of Sweden
Intelligent
fyndigt
2017-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP