Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljud

Jag gömmer mig för omvärlden iklädd mina hörlurar. Där finns en värld jag mycket hellre befinner mig i än den jag normalt trampar runt i. Jag stänger andra ute genom ett pansar av plast och små magneter. Lyssnar på ljud som stimulerar fantasin. Böcker musik och poddar av alla de slag.

När blev verkligheten så hård? Hur kan jag ha missat det? Frågor som troligtvis inte kan besvaras. Utan som bara finns.

 




Övriga genrer av ingenmening
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-27 14:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingenmening
ingenmening