Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TEXT 2075 – ingen Lång en.

Lång är vad True och [8x] Cmyk {20/ /37} är. Sfär (…) inne-

håll-

èr fä – även i… färg-schema. 

Okay <121/ /f> føre (before) BBa+ FUNGÉRAR.




Prosa av farbror zwed
Läst 167 gånger
Publicerad 2017-10-27 18:05



Bookmark and Share


  farbror zwed
________________ ________________
     18:05 – okay.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯






-------------------------------------------ff.

2017-10-27
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed