Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där vill vi leva där vill vi dö

Den sol som går ner
och landar mjukt i din själ
kan inte göra det ljusare
för min kärlek är så stark
att ingen sol behöver lysa
Tag min ljusstråle den leder
till min ljuskamnmare
Där vill vi leva där vill vi dö


Graspen




Fri vers av Knoparemoj
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-28 01:34



Bookmark and Share


  aol
Blev så berörd. Så fin skrift,
2017-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj