Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Imaginär

Jag har älskat för mycket i min ungdom
med kärleken brinnande, brasan vid sjön.
Värmdes våra längtande kroppars ryggar,
när jag dig kysste.

På klippan vid vattenbryns nära badsjö
doftar dyig näckrosfylld, höken skriker
du och fågeln de enda som såg lyckan.
När jag dig kysste.

All tid förblir som evig, porten öppen
när jag dig kysste.

© Bosse 28 oktober 2017.




Bunden vers (Annat versmått) av Bossepoet från Österbotten
Läst 240 gånger
Publicerad 2017-10-28 05:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten