Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En plats att kalla sitt hem

Det var månskenet som försvann den natten

Då livet tog dina andetag i besittning

Ditt hem som du lämnat för okända mål

Fick du höra fanns inte mer att återse

Du stod ensam utan att något kunna göra

På en plats långt från din familj och vänner

Var det bara att be för dem och fortsätta leva

 

Men hur långt bort ditt hem än är

Och hur många nya minnen du än skaffar här

Bär du alltid ditt forna hem i ditt hjärta

Likt en värdefull diamant där inom dig

 

Så att se och känna den oro du bär på

När andra med din bakgrund förgör

Sina chanser och det land du nu lever i och älskar

 

Får mig att inse hur värdefullt det är

Att ha en trygg plats i livet och världen

En plats att leva på och kalla sitt hem




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-15 22:04



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känslan fångas upp i berörande avtryck
2017-11-16

  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra text som lämnar fotavtryck i mitt hjärta!
2017-11-16

  ULJO
Bra fångat
2017-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP