Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtslag, Hjärtslag i mörkret

Hjärtslag, Hjärtslag i mörkret
Fladdrande ljus, flackande
Kylan, kylan som tränger ner i lungorna
Hjärtslag, Hjärtslag i mörkret

Rädslan får mig att springa
Fortare och fortare
Kylan pressas ner i mina lungor
Rädslan får mig att springa

Ljudet av rinnande vatten
Isen ligger tunt, svalt
Iskallt svart vatten, svart, iskallt
Ljudet av rinnande vatten

Mörk gestalt på avstånd
Bron är inte långt borta
Rädslan får mig att springa
Mörk gestalt på avstånd

Hjärtslag, Hjärtslag i mörkret
Rädslan får mig att springa
Ljudet av rinnande vatten
Mörk gestalt på avstånd
Lämna mig inte, Ängel!




Fri vers av Skugga
Läst 228 gånger
Publicerad 2006-05-30 15:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skugga