Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lugnande glömska

Dimmig glömska
Röster långt bort
Svagt ljus
men mest mörker

Glömska, lugn
Svaga röster
vaggande värme
men mest drömmar

Blinkande ljus
upprörda men lugnande röster
Förvirring
men mest mörka mardrömmar

Mörker
Elaka röster
Gråt, rött torkat blod
Panik

Lugnande glömska
Vaggande röster
dämpade, levande ljus
men minst av alt verklighet




Fri vers av Skugga
Läst 224 gånger
Publicerad 2006-05-30 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skugga