Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brooklyn lager

En varm sommardag
släcke många sin
törst med en iskall öl

Undrar varför det
är så att den
första man tar,
är alltid den godaste

Det blir aldrig bättre än
den första ölen
som dricks,

sedan går det
bara
utför

© Christer Johansson 2017-10-29




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-29 10:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP