Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HAIKU II 31.10.17

Gräset jag gick på
tackar foten för värmen
grönt liv i vit död.

© Bosse 31 oktober 2017.




Bunden vers (Haiku) av Bossepoet från Österbotten
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-31 01:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten