Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag blir 'störd' mitt i skrivandet är det lätt att bli som upprörd, avbruten, stressad och pressad. Även om allt som hörs är plötsliga ljud, komna som av överraskning till själens så möjliga lugn. Tycker inte, om det, litet som en inföding.


Något litet om minnen (uppbrott, bryt)




Minnet är inte vad det varit,
farmor varit här och farit,

i släkten kom de hit och fort,
med tiden kom de sedan bort,

tiden långsam var och skyndsam blivit,
sår har drivit i sinnen och rivit,




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 378 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-01 10:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP