Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mår skit förstås. Som om bilen kraschat mot ett träd rullande i nerförs lut, när någon glömde dra åt bromsen inuti. (Har själv inte bil, med något fel var det nog som fått eländet att rulla). Livets vanliga 'otur?'


Katastrofen kommer oväntat





Det är nog därför,
han kallas katastrofen,
min gamla gamle svärfar,
den borne filosofen.

Olyckan kommer sällan ensam
nu väntar vi oss mera
som maskinfel o pajade kylskåp
trasiga pianon och skador flera.

Vi väntar oväder och regn,
olycksdrabbade vuxna o barn
väderbitna av vind och hav
hopp malt till grus i livets kvarn.

Envisa människor klamrar sig fast
vid hopp om hjälp av andra
som vid regnvåta avsatser
av redan tröstande familjer vandra.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-02 16:49



Bookmark and Share


  ULJO
Låter som millennieskiftet. När allt elektroniskt spordes kunna stanna vid tolvslaget
2017-11-02
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP