Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rubriken är förstås en parafras, på en fras, replik, känd för att just föda känslor. Skrivövningar strax efter sen frukost. Spontana pennans huvud viftar och skriftar.


Om blickar kunde föda





Blott blickar kunnat varsamt föda
om spända magar kunnat's göda
maten gott stillat hunger även
kungen sluppit i fickan skaka näven
bröd och polare kunnat förbrödra.

Om girigheten kunnat upp stoppa
floden av armar ville knoppa
från buskar av penningträdets topp
ingav det väl något hopp
hos världslig känslas stora soppa.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-03 08:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP