Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

                          ANOTHER TRY                      

På 1 (ett) unge-

fär. Jobb-

et med 

RUBRIK-

ER-

NA

fort-

sätt-

er.

Datéring-

en 20171103 (Fr) fungé-

rar. Rar ärta = äa (3710) [8] <9/ /10> fungé-

rar. 

Kosmonaut-

en värderar vackert väder. Färg (RBG) foere-

cómm… ë27.

Wow… ë27 (code) fungé…

rar.

 

_______________________________________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

 

 




Prosa (Novell) av farbror zwed
Läst 184 gånger
Publicerad 2017-11-03 12:32



Bookmark and Share


  farbror zwed
_______________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯



Färg (RBG) foere-

cómm… ë27.


_______________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯


2017-11-03
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed