Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

To fall asleep in the arms of someone.

Did you hear it sing?
Smooth, soothing.
It made you fall asleep
In its arms.
Cold and comforted.
Do you remember,
The voice of Death singing?




Fri vers (Fri form) av Midnight
Läst 433 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-04 18:31



Bookmark and Share


  ERD-man-SKY VIP
Döden brukar vara tyst och sjunger inte men med nice liv can vara lite annorlunda ;)
2017-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Midnight
Midnight