Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Scoop



Journalistens ohämmade
nyfikenhet
väcktes av en nakenbild
i ett galleri




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 309 gånger
Publicerad 2006-05-30 20:07



Bookmark and Share


  Araminta
HAHAHAHAHAHA!!!!
2006-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP