Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

    TTEECCKKEENNDDUUBBBBLLÉÉRRIINNGG… WWOOWW. MÅHÄNDA INTE <

> MYCKET WOW… EMELLERTID. SUMMÉRING <71/ /80> -

GÅR

VAGN <78/ /82> RETUR. SÄR [82/ /83] SKRIVNING (71/ /70) FUNGÉRAR. GOGGLA: internet | integer+1 | <medmera> eventuèllt, måhända

føre Timeter before: kilo-méter.

EMELLERTID fungéra… 27.

------------------------------ 8 (tabuléring) […] føre-20111mmèr

------------------------------ ff wow

___________________________

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯ ffeaunýå.

––––––––––––––––––––––––––––

—————————————————————

------------------------------------------------

································································· fungéra27.

4:28 (EM) – wow. Rimligt okay text… enligt: matemátik-

MANUÀLEN. Italic text <11101/ /70FUNGÉRAR.

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯ ff – eaunýå.

 

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯ ff – eaunýå.

 

________________________ fungéra 27.

 

 




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 115 gånger
Publicerad 2017-11-06 16:32



Bookmark and Share


  farbror zwed
Medsols och motsols
är något man måste tänka på… när man
bygger program
språk. Vänlig-
en, farbror zwed.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
__________________________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

2017-11-06
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed