Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

157 (JUST) Nu.

 

 

 

 

157 (JUST) Nu. En [1] (formèll) antydan. Observéra: @abcdefghi… fungérar. Lång (10000/ /25) paus. Føre20111mmèr. Se även: Google [101/ /31] vb. 

 

 

 

 

----------------- ff FUNGÉRAR.

 

---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- 

 

_____________________________________.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯ fungéra27

 

 

 




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 160 gånger
Publicerad 2017-11-06 16:50



Bookmark and Share


  farbror zwed

Tydlig-
en räknar
poeter.se
Må (Måndag) som day one [1] in a
week. Bok-
stav-
en a = 10 = 97 føre-
20111m-
m… è… 27.
Lång (10000/ /25) paus.

2017-11-06

  farbror zwed



          50 føre20111mmè… 27.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
______________________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
------------------------------------------




2017-11-06
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed