Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöflingan och vita damen

En ensam snöflinga dalar mot marken

Sakta sakta den faller så stilla ner

Jag följer dess irrfärd med stort intresse

Ty dess väg är min väg på samma gång

När vi båda når marken försvinner vi

 

Snöflingan blir till en del av det täcke

Som grått och solkigt lagt sig över staden

 

Själv blir jag en vita damen fastän inte vit

En skuggfigur som ibland kommer och går

Utan att någon riktigt lägger märke till mig




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-11-07 17:39



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Du skriver med stor inlevelse!
2017-11-14

    snöö
Vacker dikt!
2017-11-08

  Marita Ohlquist VIP
Berörs av de två sista raderna!

2017-11-08

  ULJO
Fin text med en stor insiktsfullhet. Gillas
2017-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP