Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mot skoaffären


SKOR =)


Går i mina skor slitna vridna som ett russin men så älskade att jag med sorg
Slänger dom nu inte längre kan eller får dom bo i min borg
Fick skäll av någon att ryggen ja även knäna dom förstör
Kändes som om jag satt i ett förhör

Lovade att köpa ett par som inte går att vrida runt
Kan hen inte ha pratat strunt
Nej hen har så rätt
Det här blir inte lätt

Lynx63 ©




Bunden vers av Lynx63 VIP
Läst 390 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-11-08 11:22



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det är ju synd att gamla nötta skor ska vara så sköna att ha på...vi får hoppas att du hittar nya som passar bra när du ska ut och gå...:-))
2017-11-12

  soligajag_1 VIP
Härlig ramsa med rim om dina skor!
Bäst du passar dig så du inte får ont i ryggen så du svor.
2017-11-09

  Bibbi VIP
Jättekul!
2017-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP