Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 9.11-17

Regndroppar piskar
söderifrån men vindvänd
förvandlar till snö




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 435 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-11-09 13:21



Bookmark and Share


  Anya VIP
Bra ord....vindvänd. Aldrig hört förut. En poetisk väderleksrapport.
Jaa nu blev det massa snö här. Maken har skottat en dryg timme. Kanske är det samma hos er?
2017-11-19

  Marita Ohlquist VIP
Väl förmedlat om vintern som närmar sig dag för dag!
2017-11-13

  limerick
Härlig väderbild! Är vindvänd ett lokalt ord i södra Norrland eller ett snyggt nyord av författaren?
2017-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP