Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

        Ingen lång laboration.

Bokstaven å är (nu) [formellt] bokförd. Term-

en Bird (Fågel) före [before] Nerd – erfarenhet-

en talar för, und so (u\ \U) weit-

10127.

Vänlig- en, farbrorn – fredag em. 20171.IMG (im-port) vb. Även: vid behov. // innan // eaunüú. Ó // foere-

cóm… m… ër.

@… cb (Ë) fungér1027. F7 <mä… ::> f8 (ø\ \Ø) <3… /#> %… OJSAN.

__
¯¯

Summéring (10000/ /25) på-

g… år.

__
¯¯

eaunüó.

‹------------------------------------------ ff ---------------›

[__ __ __ __ __ __ __ __ __ __ __ __ __ __ __]

  




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 162 gånger
Publicerad 2017-11-10 16:34



Bookmark and Share


  farbror zwed
Term-
en 34 på-
minner 1 (en) aning
om 3+ – se även: C++ mm… med mera.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯





2017-11-10
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed