Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är hon som du ser

Hon var någonstans,
vandrade längs ett liv,
som var någonstans
i dödens dal.
Hon gick med de tomma
ögonen, och ledsna
andetaget.





Fri vers (Fri form) av Midnight
Läst 306 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-10 18:33



Bookmark and Share


  Stay Golden
Clock of the heart
2017-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Midnight
Midnight