Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den varma kroppens poesi


Med och mot och från och till

Jag känner sambanden mellan höfterna som svänger
När jag ser dig nu får jag svindel
Jag vill följa dig! - ner till stranden där vi kan dansa
utan skor i sanden som värmer.

Dofter av sommarens blommor följer dig och mig

Nu är våran egen karneval
Himlen den är taket i vår sal
Sambanden blir starkare i oss
är i våra kroppar som bloss

Värmen den stärker mig
Jag är med dig - med och mot och från och till
Det svänger precis som jag vill

Jag blir hög av dig och mig - är det inte skönt så säg
Jag blir hög av dig och mig - det är magiskt i sig




Fri vers av Motljuset VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-11-10 19:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Motljuset
Motljuset VIP