Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår tids hokus pokus

Lokus för våra fokus
ger avtryck
och speglar
vår tids hokus pokus:

Detta tävlande i trans
i vått och i torrt
så att vårt vett och vår sans
till slut dunstar bort

Men att inse och fokusera
komma ihåg och reflektera
över vad vi känner på riktigt
av det som är viktigt

ger oss liv
som vi kan respektera
inte tidsfördriv
men så mycket mera




Fri vers av Motljuset VIP
Läst 283 gånger
Publicerad 2017-11-21 00:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Motljuset
Motljuset VIP