Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett kreativt vi

Vi kanske inte känner varandra helt och hållet
Men det är nog inte heller möjligt
och kanske inte ens önskvärt

Det är vår stund här som är så härlig




Fri vers av Motljuset VIP
Läst 392 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-11-14 13:47



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Visst är det så...!
Det är stunden som är underbart viktig!
Vi lever alla i nuet!

Bra och tänkvärd aforism!
2017-11-18

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tänkvärd text om stundens betydelse!

2017-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Motljuset
Motljuset VIP