Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klätterstegen

Du ska klättra uppför stegen om du kan så klart
Målet det blir uppenbart
Villkoren är olika vid loppets start
men tävlingen ger fest och fart

Vi växte in i en given värld -
ett svåröverskådligt spel
Den första moralen som du blev lärd
kan leda till att du MISSAR en del!

Du ska klättra uppför stegen nu, så fort du kan!
Högst upp finns blott plats för en!?
Sedan ska vi glädja oss med den som vann
Om det ej blev du så - kom igen!

Hur blev det bestämt vad vi tävlar om?
Det måste vara värdefullt
Stegen är stadig och blank som krom
Dom som kom högst kom i fokus i vår kult

Vill du klättra uppför stegen nu - ? Verkligen!?










Fri vers av Motljuset VIP
Läst 417 gånger
Publicerad 2017-11-12 06:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Motljuset
Motljuset VIP