Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Översättning av "When you´re down and out"


When you´re down and out

En gång var livet en spännande fest
Varje invit blev en tändande gest
Inga pengar låg på hög
Jag slog runt med mitt gäng
Tempot var högt jag såg sällan min säng

Men allt efterhand blev min kassa rätt skral
jag var rätt pank och framtidstron var minimal
Ingen log mot mig längre. Ingen såg mig som vän
Det mesta var mörkt. Min visdom är den... att...

Ingen är med dig - när du deppar någonstans utanför
Du blir ett problem
Du blir handlingsförlamad
Å dina vänner dom tycker att du stör

Men så snart som du är stark och glad igen
är du allas (sedan länge) mycket saknade vän
Rätt kymigt - eller hur?
Vad säger du - är någon med dig - där du är nu?




Fri vers av Motljuset VIP
Läst 168 gånger
Publicerad 2017-11-12 06:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Motljuset
Motljuset VIP