Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drunkna/gråta/kippa efter luft

kan aldrig lägga mascara
på nedre fransraden längre fastän
du säger att jag måste sätta punkt
men jag har bara kommatecken
historien tar inte slut där du
tror och i takt med att gammalt sipprar ut
byggs nytt upp så när jag når ytan
sköljer en ny våg över
når botten men inte ytan
eller ytan men ingen botten

välj du
(jag drunknar gärna)




Fri vers (Fri form) av Alice.skriver
Läst 333 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-13 14:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alice.skriver