Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väva klippa


Så har havet vävt
sin klipphäll tusentals år.
Den blir aldrig klar.




Bunden vers (Haiku) av Stefan Albrektsson
Läst 377 gånger
Publicerad 2017-11-15 07:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Albrektsson
Stefan Albrektsson