Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Niklas, den här är till dig..


I hjärtat..

Om jag blev blind,
så skulle jag fortfarande kunna se dig.

Om jag blev stum,
så skulle jag ändå kunna säga att jag älskar dig.

Om jag blev döv,
så skulle jag ändå höra din vackra röst.

Om jag blev förlamad,
så skulle jag ändå kunna röra dig.

För mitt hjärta visar dig alltid vägen till svaren,
och i min labyrint i huvudet, så leder jag dig fram.

Jag är kartan som du har i din hand..




Fri vers av Anna Adbo
Läst 375 gånger
Publicerad 2006-05-31 03:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Adbo
Anna Adbo

Senast publicerade
Hjälp till
I hjärtat..
* Se alla