Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hjälp mig att:


Hjälp till

öppna mina ögon,
så att jag kan se.
öppna mitt hjärta
så att jag kan känna.
öppna mitt sinne,
så att jag en dag kan förstå.
Öppna din dörr,
så att jag kan komma in.




Fri vers av Anna Adbo
Läst 248 gånger
Publicerad 2006-05-31 03:41



Bookmark and Share


  Gin83
Mycket fin
Fint flyt
Gillade :)
2016-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Anna Adbo
Anna Adbo

Senast publicerade
Hjälp till
I hjärtat..
* Se alla