Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dityrambisk

Juleman denna feta gubbe
glöggstinn med smulor
i skägget sitt

på stjärten mor fick klappar
ingen anmälde det, den gången
kanske jag borde
hon blev på smällen, den julen

far blev så glad när han kom
hem sent den kvällen

juledag, mor skrattar högt
tar för första gången, en sup
till sillen, den sillen och skinka
doftar julelycka hela natten.

© Bosse 17 november 2017.




Fri vers (Prosapoesi) av Bossepoet från Österbotten
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-17 09:18



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Det var en satirisk rolig liten berättelse...
2017-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten