Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stopp

 

Jag har nått en platå

en sån där som ingen vill nå

Känns som jag åkt på en propp

jag kommer inte högre

det har tagit stopp. 

 

 

 

 




Övriga genrer av ingenmening
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-17 19:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vänd om och börja om. Du behöver inte nå högre, du behöver känna meningen. Kram till dig
2018-03-14
  > Nästa text
< Föregående

ingenmening
ingenmening