Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN OKÄNDE FÖRFATTAREN

En ambitiös och målinriktad författare,beslutade sig en dag att fullborda ett mastodontverk om den mänskliga naturen.

Han övergav familjen som ett offer för mänsklighetens bot och bättring och gav även upp sitt samhällskontrakt.

Han deletade sig själv och gjorde sig osynlig.

Bosatte sig i en stuga i Kanadas vildmark.

Verket gavs efter några år ut under pseudonym och vållade enorm uppståndelse inom de intellektuella litterära kretsarna med psykologisk inriktning.

Verket ledde till att man tvangs omvärdera alla tidigare värden för ett nytt vidare gränsöverskridande tänkesätt utan begränsningar. 

Författaren själv förblev okänd för världen,men spekulation föregicks av att det var en utomjordisk varelses intelligens som bevistat oss och skrivit den.

 

*




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-19 11:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP