Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utbränd

Är jag något förbränt
som lyser i mörkret
som speglar det förgångna
i askan

en vilsen själ
ett ödets nyck
en svalnande stjärna

Glöden efter elden som slocknat
askan som sprids för vinden
spår av det förgångna
minnet som falnar
tunnas ut till intet




Bunden vers av Kungskobran VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-11-19 18:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så skirt och vackert
2017-11-20

  Blomma-Stjärna VIP
skört - och så underbart poetiskt !!!!!
2017-11-20

  henke_r
Otroligt vackert. Kan vara din bästa dikt hittills. Raderna rör sig som honungslena fjärilar och bildar en harmonisk komposition.
2017-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP