Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick lite inspiration av bilfärden från landet...


Bilnatt

Lugn
blir jag
Av det dova
mullret från
motorvägen.
Av ljuset
från gatlyktorna som
träffar bilrutan i
en jämn takt.


Lugn
blir jag
När mötande bilars lyktor
bländar mig när jag
lutar huvudet åt sidan.
Av stadens ljus när vi
närmar oss.


Lugn blir jag,
och har alltid blivit
av att betrakta
vägarna om natten
från baksätet i en bil
på väg Hem.




Fri vers av Hanna F
Läst 405 gånger
Publicerad 2004-10-03 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hanna F