Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BLOMMA UTAN RÖTTER

Medan människans synder ger henne minnen för livet och hennes gärningar tynger samvetet,spelar hon rollen så gott hon kan.

Hon kan vara advokat,åklagare,domare,offer eller gärningsman,hon är ändå oföränderligt lik sig själv.

Från barndomen hämtar hon näring ifrån tårfylld erfarenhet,där bittra frön såtts i kargan jord,vars  blomma utan rötter vissnar i sprucket krus.

Den genbank där arvsynden är enda tillgång,magert kapital på livets stamträd ger.

 

*




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 400 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-22 14:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP