Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maskerad

kom låt oss gå på maskerad
vem är du vem vill du vara
ta en mask för kvällen vald
rockstjärna eller moviestar
kanske en regent eller politiker
ikväll får du vara den du verkligen vill vara

jag känner igen masken du valt
men den liknar dig och endast dig
VA!
är du den du vill vara




Fri vers av AB
Läst 353 gånger
Publicerad 2006-05-31 12:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AB
AB