Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bäcken

jag tror att jag känner dig
där du flyter fram över skog och mark
jag tror mig veta var du är ström och var du stilla vilar

jag tror att jag känner dig
men ibland är skogen som omgärdar dig för tät
jag tar mig inte fram och jag får aldrig se hur trädens grenar piskar dig

jag vill så gärna känna dig
varje sten som du sköljer över vill jag hålla i min hand
jag vill att det är mig du viskar till när du porlar i natten

jag vill inte att du bara flyter förbi




Fri vers av AB
Läst 321 gånger
Publicerad 2006-05-31 13:38



Bookmark and Share


  Caroline Lundström
Vackert!
2007-08-16

  Caroline Lundström
Vackert!
2007-08-16
  > Nästa text
< Föregående

AB
AB