Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns en massa uttryck som tjänar bäst genom att låta sig som en paradox. Det vill säga 'ologiskt logisk'. En del människor kommer i 'bråk' och blir 'osams' i åratal om 'skitsaker'. Vem som kan 'veta bäst' om någonting som inget betyder.


Kort paradox (1)





'Tänkte nästan det'.

En del människor jag 'känner'
och kanske ibland mer är bekant med.
Uttrycker sig så där.

Som om den 'sortens människa'
vore van vid att strö
omkring sig frön som konfetti.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-23 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP