Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogen hoppade plötsligt fram

skogen hoppade plötsligt fram
och lade vägen i skugga

den gamla bilen fungerade inte längre
utan var tvungen att gå och befria
mannen som fastnat med nyckeln i nyckelhålet

han, om någon
efter så många år fast som vatten
i den torrlagda brunnen
borde veta hur man överlevde i öknen

även om han inte visste
hur man tog sig därifrån




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 354 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-24 00:02



Bookmark and Share


  Anya VIP
Gillade denna. Tycker om bilderna den frammanar. Nää ibland är det svårt att veta hur man tar sig därifrån.
2017-11-28

    ej medlem längre
I min läsning kretsar texten runt "befria" och undran i sig, kan kanske summeras med ordet förväntan. Tjusigt!
2017-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson